Slapen

Een overnachting + ontbijt
vanaf  € 55 p.p. 

Restaurant

Een marktmenu met
dranken vanaf € 55

De hostellerie La Cathédrale is in het Ardeense dorpje Resteigne (provincie Luxemburg) gelegen. De bekende attracties van de ardennen Grotten van Han (6km), Han sur Lesse (6km), boekendorp Rédu (9km), Euro Space Center (15km), kathedraal van St.Hubert (15km), Rochefort (10km), kasteel Lavaux Saint-Anne (12km), Archeoparc Malagne... liggen vlakbij.

Deze hostellerie telt negen charmante kamers met badkamer, douche en alle moderne comfort zoals televisie, telefoon en gratis WiFi en is gelegen in het Unesco Geoparc Famenne-Ardennes.

Daarbij beschikt La Cathédrale over een restaurant, salon/bar, privé parking en een sauna. Je kan er verblijven op basis van kamer met ontbijt of op basis van halfpension. Uitbater en kok Cliff Vanhooren staat borg voor fijne maaltijden.

's Morgens ontbijt elke gast met zicht op de tuin. De hostellerie bied je een uitgebreid ontbijtbuffet aan. 's Middags en 's avonds voorziet de gastheer een lunch en een marktmenu met regionale seizoensproducten. Daarnaast kan je steeds kiezer uit een waaier van smaakvolle gerechten op de kaart.

Cliff Vanhooren biedt zijn gasten een Frans-Belgische keuken aan met regionale en seizoensgebonden producten, met  themadagen rond kreeft, asperges en wild.

In het salon of de bar geniet je van een aperitief, een koffie of een ander drankje. Populaire boeken en degelijke literatuur zijn ter beschikking.

Er is een afgesloten fiets- en motorstalling voor de gasten.

Nieuwsbrief

Maandelijkse nieuwsbrief
Joomla Extensions powered by Joobi
Deze site werkt enkel correct met cookies. Door gebruik te maken van onze website en diensten, aanvaard je het plaatsen van deze cookies op je computer.